duminică, 25 octombrie 2020

Ciorba din aripioare de pui!

 Ciorba din aripioare de pui!
Mod de preparare :
Pui apa la fiert intr-o oala de 4 litri.
Cand apa a dat in clocot pui apripioarele si iei spuma dupa ce fierb,pana cand se elimina de tot.
Pui ceapa la fiert si dupa 15 minute de la fierberea cepei se pun restul de legume : morcov ras,ardei gras (capia),telina (tulpina).
Dupa inca 15 minute de la adaugarea ultimelor legume pui carrtofi taiati cuburi si rosii in bulion cubulete sau rosii din gradina taiate cubulete.
Adaugi sare dupa gust .
Condimentele se pun la final cu 10 minute inainte de a opri focul
(condimente de ciorba ,bors ,si verdeata (patrunjel ,telina,leustean)
Apoi daca doriti puneti si unu sau daoua oua batute la sfarsit.

Acesta este meniul zilei de Duminica 25.10.2020, iar bucatarul sef este mama.
Pofta buna!
#ciorba #ciorbadepui #ciorbadinaripidepui #ciorbadinaripioaredepui #reteteleludjpio


 

0 comntarii:

Trimiteți un comentariu