Supa de spanac si cartofi
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
La fel ca in cazul celorlalte afectiuni gastrice, duodenita este tinuta sub control cu ajutorul unui regim alimentar dietetic, axat pe produse care faciliteaza digestia.
Ingrediente
1 legatura de spanac
1 litru de supa de legume limpede
1 cartof mediu taiat rondele
2 linguri ulei de masline
1 rosie decojita
1 ceapa
sare mare dupa gust
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati feliile de cartofi, spanacul taiat marunt, rosia taiata cuburi si ceapa maruntita fin.
Turnati supa limpede intr-o oala mare si puneti-o pe foc.
Cand legumele se inmoaie bine, adaugati-le in oala cu supa si lasati totul la fiert timp de 25 de minute.
Asezonati cu sare si consumati preparatul dupa ce se raceste suficient (evitati mancarea prea fierbinte).
0 comntarii:
Trimiteți un comentariu